BCN360

Ens emociona compartir una experiència única d’aprenentatge i intercanvi de coneixement gràcies a BCN360 i TecnoCampus!

Aquesta innovadora iniciativa ens connecta amb el vibrant ecosistema de Barcelona, proporcionant oportunitats de creixement i col·laboració sense igual. Recentment, vam tenir el plaer de rebre la visita de dues destacades empreses xilenes:

River Pla, fundada en 2020 per Ivan Pino Saavedra es destaca en les indústries del plàstic, agrícola i biomèdica. La seva proposta de valor se centra en innovacions sostenibles utilitzant àcid làctic per a crear polímers únics, reduint les emissions de diòxid de carboni en més del 50% en comparació amb els polímers convencionals. Ofereixen polímers adaptables per a diverses aplicacions, des d’envasos fins a productes mèdics.

D’altra banda, Neocrop Technologies fundada per la Dra. Francisca Castillo Castro, una startup consolidada des de 2021 en la indústria biotech-agrotech. El seu enfocament se centra en el desenvolupament de supersemillas més nutritives, resistents al canvi climàtic i a malalties, reduint o eliminant l’ús de pesticides. Utilitzen tecnologies d’avantguarda com l’edició genètica CRISPR i ofereixen serveis com el desenvolupament de noves varietats de cultius, biomarcadores moleculars i accelerament de generacions de cultius.

Durant la seva estada a Barcelona, aquestes empreses van participar en un programa d’immersió dissenyat per BCN360, la qual cosa els va permetre explorar noves perspectives, compartir coneixements i establir valuoses connexions en el dinàmic entorn empresarial de la ciutat.

Volem agrair especialment a Leonardo Gimenez, professor del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació en TecnoCampus, afiliat a la Universitat Pompeu Fabra

També volem expressar el nostre agraïment a Ezequiel Vergagni, representant de BCN360, per facilitar la connexió. A més, agraïm a Franklin Valdebenito Godoy, Director d’Innovació en la Universitat de La Frontera, per la seva contribució.

També volem expressar el nostre agraïment als nostres representants, Rosa Sàbat Alejandre, co-fundadora de Innolarva, i Óscar Reyes Fernández, per enriquir aquest intercanvi amb la seva participació.

En Innolarva, creiem en el poder de la col·laboració i l’intercanvi d’idees per a impulsar la innovació.

Estem encantats de ser part d’aquesta xarxa global que connecta ments brillants i fomenta el creixement empresarial.