MES Matar贸

Estem emocionats de compartir una gran not铆cia! 馃帀

Jordi Ari帽o Armengol com a representant de INNOLARVA va assistir al lliurament de premis MES Matar贸.

I INNOLARVA ha estat reconeguda com a finalista en els Premis M脡S Matar贸 鈥 Empresa 鈥 Societat 2024 i hem obtingut el segon lloc en la categoria de petites i mitjanes empreses.

Aquests premis tenen com a objectiu promoure la integraci贸 de les pol铆tiques de responsabilitat social en les iniciatives empresarials i contribuir al desenvolupament socioecon貌mic responsable de Matar贸. Ser finalistes i rebre aquest reconeixement 茅s un honor que ens motiva a continuar treballant amb passi贸 i comprom铆s cap a un futur m茅s sostenible.

Aquest assoliment 茅s un reflex de l’esfor莽 i dedicaci贸 de tot el nostre equip en la implementaci贸 del nostre projecte que genera un impacte positiu en la nostra comunitat i en el medi ambient. Ens sentim orgullosos de contribuir a un model econ貌mic 猫tic i de promoure bones pr脿ctiques que poden servir de refer猫ncia per a altres empreses.

Volem agrair al Consell Econ貌mic i Social de Matar贸 i al Ajuntament de Mataro per aquest reconeixement i pel seu suport en la promoci贸 de les nostres iniciatives. Tamb茅 felicitem a tots els guanyadors i finalistes pel seu comprom铆s amb la responsabilitat social.

Continuarem treballant amb la mateixa dedicaci贸 per a fomentar el desenvolupament sostenible i la innovaci贸 social.

馃實馃挌